Woestijnvis veilt unieke dvd van De Mol, Jani's lelijkste kleren en DIW-tifo

Woestijnvis-wielerteam rijdt met opbrengst 1000 km van Kom op tegen Kanker

Een unieke dvd van De Mol, de jas die Matthias Schoenaerts droeg in The Loft of een rondleiding door Christophe Deborsu in Namen, Woestijnvis gooit alles in de strijd tegen kanker. Vanaf dinsdag 10 maart om 12 uur kan er op http://veiling.woestijnvis.be geboden worden op de halve inboedel van het productiehuis. Met de opbrengst kan het Woestijnvis-wielerteam zich inschrijven voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker. De opbrengst van de veiling wordt bekend gemaakt tijdens En Danseuse, een fuif met dj’s Otto-Jan Ham, Sven De Leijer en Gunther D die doorgaat op 20 maart. Ook de opbrengst van dat feest gaat integraal naar de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Otto-Jan Ham:

In een Ideale Wereld zou dit spandoek miljoenen euro waard zijn, want de inmiddels overleden Jonas Geirnaert (*) staat er nog op. Maar met een bedrag  dat iets onder de miljoenen ligt, kunnen we ook nog wel leven.  Oh ja,  er zit een muts, een dekentje, een membership card én een sticker bij.

(*) volgens de laatste berichten zou Jonas dan toch niet overleden zijn.

Martin Heylen:

Voor Kom op tegen Kanker heb ik een zelfgeschreven boek veil.

Pedro Elias:

Mezelf kunnen veilen is de ware reden waarom ik semi-bekend wilde worden. Ik ben heel blij dat ik daar nu de kans toe krijg. Ik ben ook heel erg tegen kanker. Geef veel geld!

Yannick Dekeukelaere van Woestijnvis:

Het is de eerste keer dat Woestijnvis deelneemt aan de 1000 kilometer. Dat zat eraan te komen, vermits wielrennen en goede bedoelingen in het DNA van het bedrijf zitten. Het initiatief werd genomen door het voetvolk. De ploeg bestaat namelijk uit redacteurs, monteurs, regisseurs en vormgevers. Het is dankzij die vormgevers en enkele partners dat we de 1000 km in een prachtige nieuwe wielertenue zullen rijden. Nu de benen nog! We organiseren de veiling en de fuif uiteraard zelf, maar ook niet-fietsend personeel draagt zijn steentje bij. De receptioniste organiseerde een spaghettislag en enkele producers verkochten een deel van de huisbibliotheek. We danken hen voor de opbrengst.

 

Tekening Kabouter Wesley

Fleur uw woonkamer of vergaderzaal op met dit exclusief werk van de jonge Vlaamse meester Jonas Geirnaert, getiteld Lelijk interieur. Wees snel of Qatarese en Chinese speculanten zijn u voor.

Personal training door Elodie

De gracieuze Elodie Ouédraogo weet hoe een perfect lichaam eruitziet, dat bewijst ze elke dag. Dit is uw kans om te worden afgemat door een Olympische medaillewinnaar. Grijp die kans. Het is voor het goede doel.

De enige dvd ooit van De Mol

Na ‘Wie is de mol?’ volgde de vraag: ‘Waar blijft die dvd-box van De Mol?’ Twaalf jaar later is hij er. Oplage: één exemplaar. Speciaal voor deze veiling. Bieden op dit stukje TV-geschiedenis kan vanaf … nu!

Hondenuitlater Pedro

De aaibare Pedro Elias, de wonderboy uit Bloot en Speren en De slimste mens, laat samen met u uw hond en zijn gedachten uit. Dat kan in het absurde Berchem van zijn literaire debuut Van den hond maar ook in de voortuin van uw buurman. 

Met Deborsu door Namen

De bekendste Waal van het land, de immer charmante Christoph Deborsu, gidst u met kennis en humor door zijn geliefde Namen. Een uitzonderlijke uitstap ter waarde van vele Bongo-bonnen. 

De winnaars van De Ronde

Beeld je de finale van Vlaanderens mooiste in. De eerste drie renners veroveren de eeuwigheid, in de geschiedenisboeken maar ook op dit truitje van organisator Flanders Classic dat ze speciaal voor u signeren.

De jas van Schoenaerts

Jawel, wij veilen deze stoere Armani-jas uit The Loft waarin onze Mathias Schoenaerts de sprong naar Hollywood maakte. Een onbetaalbaar stuk maar mits gulle schenking is hij toch van u, die jas.

De ideale tifo

Voor fans van het beste informatieprogramma is deze tifo van 2,5 op 3 meter het ultieme collector’s item. De ideale wifi-muts, het Censuurdekentje en de Exclusive Lifetime Membership Card Five Stars Platinum Deluxe krijgt u er zo bij. Help mee aan een betere - wat zeg ik? – een ideale wereld.

Wedstrijdblad De Brabantse Pijl

Op woensdag 15 april tekenen alle toppers present voor de start van de 55ste Brabantse Pijl. Het wedstrijdblad Sagan en Gilbert 

Levensgrote Sociaal Incapabele Michiel

De huiscartoonist van De Ideale Wereld heeft voor de gelegenheid zijn scherpe pen gebruikt om een levensgroot exemplaar van Sociaal Incapabele Michiel te tekenen. De goedkope werkkrachten die zich met het printen hebben bezig gehouden zijn niet te tellen op een hand.

Het boek van Martin

Het Kuifje van Oosteeklo reisde voor Heylen en de Herkomst andermaal de wereld af. Behalve een exquise televisieserie puurde Martin uit dat avontuur ook dit literaire verslag. Mét hoogstpersoonlijke opdracht!

De Ronde van Jan Eelen

Wat krijg je wanneer een televisiemonument en een wielermonument elkaar vinden? We laten het weten wanneer Bart De Pauw een fictiereeks maakt over Milaan – San Remo. In tussentijd kan u bieden op het prachtige en meeslepende De Ronde. Zoals Eelen het zegt: “Als je moet kijken, moet je kijken.”  

Het eiland van Jan Eelen

Kunnen wij een prijs plakken op de impact van Guido, Frankie, Michel en de Protput op het Vlaamse kantoorwezen? Neen. Daarom mag u dat doen. In ruil krijgt u een dvd-box, wijselijk gesigneerd door Jan Eelen met “Zever, gezever!”

Het slimste boek ter wereld

Als populairste programma van het land moest het ervan komen: een prachtboek over De slimste mens ter wereld. Vol vragen, fotorondes, anekdotes, columns … allemaal zaken waar u niets mee bent. De handtekening van Erik Van Looy maakt veel goed.

Jani’s lelijkste kleren

Eén keer, één keer droeg de ijdele Jani Kazaltzis echt lelijke kleren op TV – met dank aan plaagstok Steven Van Herreweghe. Of het nu voor een vrijgezellenfeest of het beetnemen van uw partner is, deze outfit kan binnenkort van u zijn.

De scheur van Scheire

Die Lieven heeft een kont om in te kaderen. Dat is exact wat we deden met deze foto die hij naar rumpologist Jackie ‘moeder van’ Stallone stuurde. Voor de juiste prijs kan u zijn gesigneerde billen boven uw bed hangen.

De shirts van Scheire

Scheire en de schepping was zo gelaagd dat zelfs Lievens T-shirts bijdroegen tot de nerdiness. Deze unieke verzameling is zo tijdloos dat de laatste collectie van Dior ernaast verbleekt.

Scheire en de schoonheid

Het land van de rijzende onzin liep als een rode draad door Scheire en de schepping . Niet dat u het nodig heeft, maar met deze set Japanse schoonheidsmiddelen maakt u de veel duurdere Jeff Hoeyberghs helemaal overbodig.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over woestijnvis

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk  of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.