De Ideale Wereld vanaf 2016 op Canvas

Het zesde seizoen van De Ideale Wereld zal vanaf 2016 op Canvas te zien zijn. Het Woestijnvisprogramma startte op 31 augustus 2013 op VIER, en won datzelfde jaar de Vlaamse Televisiester voor 'Beste informatieprogramma'. In 2014 werd De Ideale Wereld bekroond met de 'HA! van Humo' en won toen ook een Televisiester voor 'Beste humor- en comedyprogramma van 2014'.

Erik Watté, CEO Woestijnvis: "Met de openbare omroep heeft Woestijnvis in het verleden altijd goed samengewerkt. De start van een nieuw seizoen van De Ideale Wereld op Canvas in 2016 is voor Woestijnvis het mooie begin van een nieuw hoofdstuk. Bovendien past de samenwerking met de VRT binnen de langetermijnstrategie van de aandeelhouders van De Vijver Media die steeds kijken naar mogelijkheden om extra kansen te creëren voor creatief Vlaams talent enerzijds en samenwerking tussen verschillende partijen in de Vlaamse mediasector anderzijds. De komende jaren blijft Woestijnvis hofleverancier voor VIER, met de productie van zowel gloednieuwe programma's als nieuwe seizoenen van succesvolle Woestijnvisprogramma's zoals Topdokters, De Mol, De Slimste Mens ter Wereld en Achter de rug. De sportredactie van Woestijnvis heeft intussen reeds grote stappen gezet en werkt onder andere voor de Pro League voetbal, en we zijn ook volop bezig met de uitbouw van onze fictiepoot."

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over woestijnvis

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk  of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.